{:id=>26, :name=>"Drinkster.se", :url=>"https://drinkster.se", :currency=>"SEK", :locale=>"sv"}
FAQ
Klubb för medlemmar
På Drinkster.se vill vi göra det billigare att vara konsument. Medlemmarna kan köpa 123 000 märkesvaror och vardagsprodukter till matvarupriser - långt under det normala priset i snabbköpet. Det innebär att du betalar samma som vi betalar leverantören. Vi har eliminerat vår vinst på varje produkt, och du behöver inte betala något annat än en månatlig medlemsavgift plus inköpspriset för det du lägger i din korg.

Ja, du kan handla på Drinkster.se som gäst och utan att vara medlem. Då handlar du helt enkelt till våra normala priser och måste komma ihåg att välja normalt pris innan du lägger varan i korgen.

Du kan alltid avsluta din prenumeration om du inte längre behöver den. Av tekniska skäl är detta dock endast möjligt 24 timmar efter skapandet.

Du gör ett köp till medlemspris i vår butik. Medlemskapet aktiveras då automatiskt.

Praktiskt
Du kan säga upp ditt medlemskap när du vill, det finns ingen skyldighet. Om du vill säga upp ditt medlemskap loggar du in på vårt kundcenter eller kontaktar vår kundtjänst via e-post eller telefon.

Du loggar in i kundcentret med den e-postadress som du använde vid köpet. Första gången du loggar in använder du funktionen "Miss your password?". Du får då ett e-postmeddelande med en länk där du kan välja ett lösenord för att logga in (kom ihåg att kontrollera din skräppostmapp om du inte får e-postmeddelandet).

Din orderbekräftelse är din faktura. Vi erbjuder tyvärr inget annat än detta, eftersom vi är en webbplats för privatpersoner.

Ditt medlemskap är registrerat på din e-postadress. Det är därför din e-postadress som du måste ange när du kontaktar oss i samband med ditt medlemskap.

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du använda funktionen "Glömt lösenord". Du får då ett e-postmeddelande med en länk där du kan välja ett lösenord som du kan logga in med. (Kom ihåg att kontrollera ditt skräppostfilter om du inte får e-postmeddelandet).

Vi har ingen fysisk butik, utan endast en nätbutik.

Kom ihåg att använda den e-postadress som du använde vid köpet. Om du inte kan logga in eller om din e-postadress inte går att känna igen kan det bero på att du använde en annan e-postadress när du köpte från oss eller att det finns ett stavfel i din e-postadress. Kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon så hjälper de dig.

Om att köpa
Din beställning håller nu på att behandlas och kommer att skickas så snart som möjligt. Leveranstiden för din beställning beror på vilka produkter du har beställt. Produkternas leveranstid anges på Drinkster.se på de enskilda produktsidorna under "Leveranstid" och alla produkter skickas tillsammans.

Om varorna är skadade vid mottagandet ska du kontakta oss så snart som möjligt via [email protected] för att få mer information om hur du ska gå vidare. Det finns en tvåårig garanti enligt köplagen. Vår garanti gäller material- och/eller tillverkningsfel. Du kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller en prisnedsättning, beroende på den specifika situationen.

Tyvärr kan vi inte ändra eller lägga till något i en beställning som redan har betalats.

Transportföretaget skickar dig ett mail med spårningsnummer till ditt paket.

Om den paketbutik du valt är full med paket kommer Transportföretaget skickar dig ett mail med spårningsnummer till ditt paket till närmaste paketbutik som har plats. Där kan du sedan hämta ut ditt paket.

Köparen ansvarar för returkostnaderna. Paketet måste skickas med leverans till adressen. Observera att vi inte hämtar försändelser som skickas till paketbutiker eller försändelser som skickas mot efterkrav. Det är fördelaktigt att skicka försändelsen med Track and Trace, eftersom du som kund ansvarar för att returen når oss. Varorna ska skickas till: Drinkster.se c/o Erik Petersen Hermesvej 10 6330 Padborg Observera Du kan inte leverera paketet fysiskt till adressen.

Om du har slutfört ditt köp - dvs. tryckt på godkänna och angett dina betalningsuppgifter - får du ett e-postmeddelande med en orderbekräftelse. Om e-postmeddelandet inte når din inkorg finns det en chans att det hamnar i skräppostfiltret. Om du inte får något e-postmeddelande om orderbekräftelse kan ett fel ha uppstått. Skicka ett e-postmeddelande till [email protected] så hjälper vi dig att hitta felet eller skicka om orderbekräftelsen.

Endast privatpersoner kan bli medlemmar på Drinkster.se och därmed handla till medlemspris. Företagskunder har möjlighet att handla till normalt pris.

Tyvärr inte. Vi säljer alla våra produkter till självkostnadspris. Du kan alltså köpa varor med stor rabatt om du är medlem.

Ja, för det får vi inte göra. När du köper gränsvaror i Tyskland är det ett lagkrav att köpet av varor och frakt måste vara 2 separata köp: 1. Du köper dina gränsvaror med tysk moms på Drinkster.se. 2. Du köper en frakttjänst från ett oberoende fraktföretag. Det kommer att finnas en länk till detta i din orderbekräftelse.

Tyvärr erbjuder vi inga byten av varor. Du har dock alltid rätt att häva avtalet.

Du har 14 dagars ångerrätt på de flesta varor som du köper i vår webbshop. För livsmedel och hushållsvaror finns det ingen ångerrätt. Du måste returnera din beställning utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar efter att du har meddelat oss att du vill utöva din ångerrätt. Anmälan ska göras via e-post till [email protected]. I meddelandet ska du tydligt ange ditt beställningsnummer och att du vill utöva din ångerrätt. Kom ihåg att bifoga en kopia av orderbekräftelsen och/eller vårt ångerformulär i paketet.

0 kg

Frakt från 199.99 SEK