{:id=>26, :name=>"Drinkster.se", :url=>"https://drinkster.se", :currency=>"SEK", :locale=>"sv"}
Alla produkter
Spara 27 %
product image
Normalpris
199,95 SEK

Ditt pris

146,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 26 %
product image
Normalpris
203,95 SEK

Ditt pris

150,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 26 %
product image
Normalpris
220,95 SEK

Ditt pris

162,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 26 %
product image
Normalpris
220,95 SEK

Ditt pris

162,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Inspiration:

Cider är en mångsidig dryck som kan njutas vid många tillfällen. Är du på jakt efter ett uppfriskande glass cider på en varm sommardag? Då är Drinkster.se ditt go-to ställe. Vi har ett brett urval av cider som passar perfekt till grillfester, picknickar och trädgårdsfester. Fyll kylen med olika smaker och låt dina gäster välja sin favorit bland vårt cider-sortiment.

Förhöj din middagsupplevelse med en glass cider. Cider passar utmärkt till både lättare rätter och kraftigare maträtter. Har du någonsin provat att kombinera cider med en välgjord ostbricka? De syrliga och fruktiga tonerna i cider kan verkligen lyfta smakerna i olika ostar. Experimentera med olika smaker och hitta din perfekta mat- och ciderkombo.

Cider är också ett fantastiskt alternativ till vin och öl vid festliga tillfällen. Planerar du en större fest eller ett evenemang? Varför inte inkludera cider som en del av dryckesmenyn? Oavsett om det är en födelsedagsfest, bröllop eller företagsevenemang, så har vi cidersmaker som kan anpassas till olika smakpreferenser och teman.Guide:

Att välja rätt cider kan vara avgörande för att förhöja din dryckesupplevelse. När du ska köpa cider, överväg vilken typ av smakprofil du gillar. Föredrar du något sött och fruktigt, eller något torrt och lite mer subtilt? På Drinkster.se erbjuder vi ett brett urval av olika cidersorter. Utforska vårt sortiment och läs våra produktbeskrivningar för att hitta din nya favorit.

För att få ut det mesta av din cider är det också viktigt att servera den på rätt sätt. Generellt sett smakar cider bäst när den är välkyld. Se till att förvara din cider i kylskåpet och servera den i ett glas med is om du vill ha den extra kall. För cider med högre alkoholhalt kan det vara bäst att servera utan is för att inte vattna ur smaken.

Tänk också på att cider kan användas som en ingrediens i olika cocktails. Vill du prova något nytt? Testa att blanda din favoritcider med lite sprit och fruktjuice för en uppfriskande drink. På Drinkster.se hittar du både traditionella och innovativa cidersorter som kan ge dig inspiration till nästa drinkrecept.FAQ:

Vad är cider?

Cider är en jäst dryck som oftast tillverkas av äpplen eller päron. Den kan variera i alkoholhalt och sötma beroende på tillverkningsprocessen.

Hur länge håller cider?

Oöppnad cider kan vanligtvis hålla i flera månader upp till ett år om den förvaras svalt och mörkt. Öppnad cider bör drickas inom en vecka för bästa smak.

Kan man använda cider i matlagning?

Ja, cider kan användas i matlagning för att tillsätta en fruktig och syrlig smak till olika rätter, såsom grytor och marinader.

Vilken cider ska jag välja?

Det beror på din personliga smakpreferens. Föredrar du något sött och fruktigt, eller föredrar du en torr och lite mer subtil smak? Utforska vårt sortiment för att hitta din favorit.

Är cider glutenfri?

De flesta cider är glutenfria eftersom de är tillverkade av frukt och inte spannmål. Det är dock alltid bäst att kontrollera produktens etikett för att vara säker.

0 kg

Frakt från 199.99 SEK