{:id=>26, :name=>"Drinkster.se", :url=>"https://drinkster.se", :currency=>"SEK", :locale=>"sv"}
Villkor för medlemskap

Villkor för medlemskap

CandyNuts UG (Drinkster.se)
Eckernförder Landstraße 82
24941 Flensburg
Tyskland
HRB 14878 FL
[email protected]

Godkännande av villkoren för medlemskap

När du accepterar de tillämpliga medlemsvillkoren på Drinkster.se, accepterar du att Drinkster.se kan dra det angivna beloppet periodiskt tills du väljer att avbryta ditt medlemskap. Du kommer att få en orderbekräftelse via e-post vid ditt första köp, vilken innehåller information om din prenumeration. Efterföljande kvitton kommer hittar du när du är inloggad på Drinkster.se på "kundcenter" under avsnittet "Kvitton". Om betalning av medlemskapet inte sker senast på förfallodagen, på grund av avvisande från NETS, banken, betalningsförmedlaren eller av annan anledning, kommer ett försök att göras att ta ut resterande belopp tills beloppet är betalt, dvs. de månader du har varit medlem.

Uppsägning av medlemskap

Du kan avbryta ditt medlemskap när du vill. Det finns inget åtagande efter den första månaden. För att säga upp ditt medlemskap, logga in på vårt "kundcenter" eller kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon. Drinkster.se accepterar inte avbokningar från tredje part eller tjänster. Om du vägra mottagande av beställda varor, eller inte plocka upp dina varor innan de är returneras till Drinkster.se, kommer detta inte att likställas med en annullering av uppsägning av medlemskapet. Om du har sagt upp ditt medlemskap och det har löpt ut och du återigen gör en beställning på Drinkster.se, kommer du omedelbart efter beställningen att debiteras för en månads medlemskap. Om du säger upp ditt medlemskap kommer du fortfarande ha tillgång till ditt medlemskap för den återstående tiden. Efter att ett medlemskap har avslutats kommer inga ytterligare debiteringar att göras på ditt konto, om du inte väljer att återaktivera ditt medlemskap.

Ansvar och skadeståndsskyldighet

Från det ögonblick du beställer den första produkten till medlemspriset och därmed medlemskap på Drinkster.se är du som kortinnehavare skyldig att betala hela beloppet att betala hela beloppet varje månad tills medlemskapet sägs upp.

Rätt till ångerrätt

Ditt köp av medlemskap omfattas av den lagstadgade ångerrätten på 14 dagar, som löper från och med den tidpunkt då du skapar ditt medlemskap. Eftersom du har ett abonnemangsavtal, gäller ångerrätten endast följande när avtalet ingås och inte vid tidpunkten för den löpande betalningen. Om du du vill utöva din ångerrätt, måste du returnera varorna du har köpt till medlemskapspriset inom 14 dagar efter det att du skapades. Läs mer om att avbryta ditt köp i våra villkor.

Rättvis användning

Drinkster.se förbehåller sig rätten att stänga tillgången till medlemskapet och avbryta alla öppna beställningar som strider mot de tillämpliga medlemsvillkoren om det finns anledning att tro att medlemskapet medlemskapet missbrukas eller på annat sätt strider mot skälig användning. A medlemskap kan till exempel stängas som ett resultat av otillbörlig användning. Det anses vara anses vara "otillbörligt bruk" om en medlem försöker kringgå det maximala köpet på en vara genom att göra flera beställningar av samma vara inom 7 dagar i följd. Det är endast tillåtet att beställa produkter för personlig eller hushållskonsumtion. Det är också Det är inte heller tillåtet att göra mer än 4 beställningar inom en kalendermånad.

Villkor och bestämmelser senast uppdaterade den 01-11-2023

0 kg

Frakt från 199.99 SEK